• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

02.01.2026, 10:26

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

vypracované odpovědi na ITI

Started by Karel Dvořák, 15.10.2007, 10:28

previous topic - next topic

Karel Dvořák

, kdysi asi tak před dvěma lety jsem si díky pomoci jednoho kolegy stáhl vypracované odpovědi na otázky z oboru elektro z ITI k přezkoušení. Touto cestou prosím někoho kdo je má ve svém PC aby se semnou o ně rozdělil.
Předem děkuji, doufám že nechci nic tak hodně strašného.
PS: zkoušel jsem hledat ale nic jsem už nenašel - nechci testy na PC - preferuji pěkně vytištěné.
tady sem to můžete poslat: ielektro@volny.cz

Josef Drda

našel jsem , snad  to pomůže....   (jupi)
Revize, kontroly a servis strojů, přístrojů, elektrických i elektronických zařízení a elektroinstalací. 
Specializace na servis vstřikovacích lisů a vytlačovací strojů na plasty včetně jejich periferií.
Neočekávej , že budeš osvícen , vstoupí-li do tebe elektřina ...

Petr Mužík

Neříkám, že bych je taky neposlal  ::) ... ale z vlastní zkušenosti, není nad samostatné vypracování...ono to pak do té hlavičky líp padá a hlavně na zkoušky se nestačí jen nabiflovat, ale hlavně vše v pohodě a vklidu pochopit  o:-)
Revizní technik E2A,E2B - Jihomoravský kraj - Břeclavsko
tel.: +420605/473004
email: petr.muzik@atlas.cz

Josef Drda

TO:Mužik

Naprosto souhlasím není nad to si to pracně vyhledat v normách ,zákonech a pochopit  ve všech souvislostech a propojeních s dalšími normami a zákony  .....  ,ale  to už je jenom na panu Dvořákovi

Revize, kontroly a servis strojů, přístrojů, elektrických i elektronických zařízení a elektroinstalací. 
Specializace na servis vstřikovacích lisů a vytlačovací strojů na plasty včetně jejich periferií.
Neočekávej , že budeš osvícen , vstoupí-li do tebe elektřina ...

Radek Kroutil

Ono nabiflovat se  pár otázek nic není, ale pak ty ústní ho prověří myslim víc.... Naštěstí je to vážně ne o učení, ale o logice...
Rev.tech. E2/A, elektroinstalace, hromosvody, práce pomocí horolezecké techniky, pravidelné kontroly Přenosných hasících přístrojů dle MV ČR č.246/2001Sb.
tel: 603234575
Email: elkr@elkr.cz
www.elkr.cz