• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

Vyrabi se jeste stara zastrcka 380 (Stara placata, cerna kolikova, keramicka)?

Started by Chose, 14.11.2007, 06:56

previous topic - next topic

Kamil Novák

Quote from: Jaroslav Hasala on 12.12.2007, 22:25
Konkrétně např. u italských strojů jsem ovládací trafo neviděl snad ještě nikdy ...

Což je ještě ta lepší varianta.
Letos jsem byl okukovat obstarožní linku Italské provenience, kdy byly pro ovládání trafa hned tři (400/48, 400/24 a 230/12) a ani u jednom nebylo na štítku ani v dokumentaci uvedeno nic o odpovídající IEC, EN, VDE.
Takže klasické FELV.
Takže špatně.
O ukostření sekundáru ani nemluvje.
To byly smutné obličeje pana dovozce, který si až do té doby myslel, jak výhodný obchod udělal od naivních Italů.  :'(
Revizní technik E2/A - specializace na přístroje a zařízení ve zdravotnictví.
působnost : zdravotnictví - celá ČR, ostatní revize - Královéhradecký, Pardubický a Liberecký kraj

Ing.Salák

Quote from: Chose on 14.11.2007, 07:21
No popravdě jsem si to myslel, že to tak nějak bude. Každopadně dík za info. Asi se vyrobim přechod ze stareho typu na novy a budu postupně měnit i zásuvky.

Podívám se zda nějakou mám.pokud vím jsou dva druhy.Jedny se čtyřmi a druhé s pěti kolíky.Jsou ploché zřejmě z bakelitu,možná že najdu i oválné čtyřkolíkové z bakelitu s mosaznými kolíky v porcelánu.Sdělte kam vám to mám doručit a jak.Salák.

Miroslav Zuna

Když budete majitelem provozovny,tak si uděláte jednotný univerzální systém.Ale když budete výrobcem zásuvek a vidlic,tak čím více druhů,tím více kšeftů.