• Welcome to Diskuse2 Elektrika.cz. Please login or sign up.

02.01.2026, 11:51

News:

PROSÍME VŠECHNY UŽIVATELE, PŘED POUŽITÍM DISKUSÍ ČTĚTE MÍSTNÍ PRAVIDLA! ZDE ...!

Jaká byla Elektrická spojka 2017?

Started by Redakce portálu Elektrika.cz, 05.04.2017, 08:02

previous topic - next topic

Jiří Schwarz

Já se musím také omluvit, dost se mi ten víkend zkomplikoval, takže bych potřeboval Spojku "přeložit" od neděle do pondělí.
Tak někdy příště.
Jako tvrdá Chodská palice nemám rád přísloví o tom, že moudřejší ustoupí. Když moudřejší ustoupí, hlupák si prosadí nesmysl!
Příspěvky psané kurzívou berte s velkou rezervou a nadhledem :-)

Jan Franěk

Safra chlapy neblbněte? Copak ani Eletronaut nemůže mít chvilku pro sebe? Kam bychom tak přišli? Koukejte dovalit svoje špeky vedle grilu, jinak jste u mě "mrtvej Homolka".  ;D

Nezapomeňte obveselovací nástroje, hlasivky, dobrou náladu a taky měřáky na pokusná měření.
Já už mám připravenu většinu věcí, včetně sady na Valivou kouly, kousek sádrokartonové desky a trochu toho nářadí k pokusům. Doufám že to bude i patřičně zaznamenáno ku potěše i ponaučení ostatním kolegům.

zítra večer  (drinks) (beach)
Kamerové a bezpečnostní systémy, od návrhu po realizaci.
Systémové a MaR instalace, od návrhu po realizaci.
Revize el. a hromosvodů do 1000V
Topné kabely k vytápění i ochraně majetku.

www.fraja.cz , revize@fraja.cz , tel: 728171585

Radek Červený

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 04.05.2017, 21:09
Tak koukám, taky nevím, jestli dorazím. Cíl vypadá jako hledání kešky. Takže kdybych náhodou nedorazil do půlnoci v pátek, tak bloudím někde v okolí ...

V Hrubšicích za kapličkou do prava a dál po asfaltce stále rovně podél řeky až za železný most do zákazu vjezdu. Není kam zabloudit ;-) Konec výmluv, pánové  (dance)
Slušnost je kouzelný nástroj, který otevřel mnohem více dveří než jakýkoliv doposud vynalezený klíč.
www.elektrikabrno.cz
info@elektrikabrno.cz

Pavel Horský

Přesně tak, neblbněte. Přece neumřete v práci.......
My jsme od včerejška v Třebíči a právě se rozhodujeme, kam se vrtneme, abysme tak nějak zabili čas před odjezdem do campu. Moc se na vás všechny těšíme.
Projekce vyhrazených el. zařízení v objektech tř. A + B
Bytová a občanská výstavba, průmysl, zdravotnictví
Návrhy a výpočty umělého osvětlení
Návrhy ochrany před bleskem a přepětím
Revizní technik E1B
http://www.severocech.cz/ mob. 721 141 602
email: projektant-elektro@seznam.cz

Miroslav Minařík

Quote from: Pavel Horský on 05.05.2017, 08:51
Přesně tak, neblbněte. Přece neumřete v práci.......
My jsme od včerejška v Třebíči a právě se rozhodujeme, kam se vrtneme, abysme tak nějak zabili čas před odjezdem do campu. Moc se na vás všechny těšíme.

Už bych vyrazil, ale ještě toho musím móóóc natočit!
.

Elektrika.cz, každý den, již 20 let ...
....

Proud a napětí objevíte vzápětí!

Alena Minaříková

Možná to tu trochu zapadlo, ale infermace k dnešnímu večeru...

Radek bere malej gril a kdo by chtěl, vemte si kus masa nebo klobásy.. možnost jídla v hospodě samozřejmě je taky.... Záleží na vlastní chuti:-))
Administrátor Elektrika.info společnosti s ručením omezeným.

Vít Rotrekl

Okej, vezmu si kousek masa a opečeme si s holkama kousek....
Vidím příjezd někdy mezi 18-19 +-
Revizní technik začátečník  :-)
Kdybych někdy psal bez diakritiky tak se omlouvám. Píšu z HUAWEI Ascend Y300 a diakritika se tam píše blbě :-)

Miroslav Revús

Quote from: Jirka Š. Svejkovský on 04.05.2017, 21:09
Tak koukám, taky nevím, jestli dorazím. Cíl vypadá jako hledání kešky. Takže kdybych náhodou nedorazil do půlnoci v pátek, tak bloudím někde v okolí ...

Hodil som do iGO súradnice N49.092975°, E16.245355° a pekne mi vykreslil cestu až do kempu. Mapy HERE.

Zdeněk Pikhart

Neberu mapu, ani navigaci. Podíval jsem se večer kde to je a neměl by to být problém.
revize, montáže a opravy převážně v občanské výstavbě a průmyslových provozech

Rozmahel Vladimír

Quote from: Pavel Horský on 05.05.2017, 08:51
...sme od včerejška v Třebíči a právě se rozhodujeme, kam se vrtneme...

Docela dobrá sauna a plavečák.
http://www.lagunatrebic.cz/wellness.html
Stejně tak židovská čtvrť
http://www.mesto-trebic.cz/zidovska-ctvrt.php

Lukáš Rotrekl

Já to vidím na odjezd kolem 19.00 z domu.
Vysvětlit jde všechno, bohužel ne všem.....

Není mě jasné, jak to že, spousta lidí, kteří umí psát, neumí číst.

Michal Šenkýř

Já se zrovna chystám. Přijedeme zítra ráno. Jinak u nás (severní část jihomoravského kraje) docela silné bouřky, ale na zítřek je předpověď příznivá. Pršet má jen na horách a my budeme v údolí  ;) Jinak, co se týká cesty, zadal jsem GPS souřadnice do navigace a vykreslilo mi to cestu až k praseti  ;D. Nevidím problém.
Savana hokna.
Drážní energetika, vedení vn.

Miroslav Minařík

V sedm odlétám z Brna. Alena a Karel tam už asi jsou ...
.

....

Miroslav Minařík

První oběť!
Pigi teď volal, že nedaleko Templáku utopil motorku.
Bohuželna Templák se nikomu nedovolá, protože soudruzi operátoři v roce 2017 tam nemají signál.
.

....

František Sichinger

Tak já se dostavím ráno cca kolem 9 hodin bych měl doject, dnes to nešlo. Jsem v takovým časovým masakru a sváděl jsem tuhej vnitřní boj, jestli pojedu a nebo nepojedu, ale nakonec jsem se ukecal.
Elektromotáže, alarmy, kamery, ovládání GSM, servis plyn kotlů, MaR pro všechny typy vytápění, tepelná čerpadla, kompenzace jalového výkonu, převíjení elektromotorů, RT E2A

Lukáš Rotrekl

Quote from: Zdeněk Pikhart on 05.05.2017, 10:07
Neberu mapu, ani navigaci. Podíval jsem se večer kde to je a neměl by to být problém.

:D :D :D

Miroslav Minařík

07.05.2017, 13:05 #124 Last Edit: 07.05.2017, 13:22 by Miroslav Minařík
Super!
I přes deštivý začátek v Brně a Pigiho parkování motorky v listí a jehličí se nakonec udělalo hezké počasí. Nulová konektivita nechyběla vůbec nikomu. Sparťanské ubytování vadilo pouze paní Horácové, ale myslím, že si Květuš zvykne :-)

Ti, co rádi pohádky šli na Templák, ostatní  prozkoumat dalešický pivovat Postřižin. Tam jsme se dozvěděli, že Vašáryová fixloval při pití piva na ex nebo také, že restaurace pivovaru má totálně zmatenou obsluhu.

Na Spojce jsme vzdali hold internetové legendě, Michalovi Kolesovi. Ten se stal kdysi součástí našich diskusí také a uctili jsme památku toho nešťasného teoretika připomenutím některých jeho výroků. A na konec byl jeho uživatelský účet Chráněnce Clusteru verifikován in memoriam. Tradičně dvě noci nna Spojce byly strašně málo. První noc se protáhla do 4:30 a druhá do 2:30 a stejně jsme nestihli všechno. S Templákem se nemohly rozloučit některé děti a tak nyní přemýšlím, co jsme to zavedli za úžasnou akci. TECO zde mělo netradičně výuku Foxtrotu. Tedy učitelé tance z brněnského Starletu zde opravu vyučovali tanec! Samozřejmě tu chybělo mnoho lidí, ale ne vždy to musí vyjít.

Letošní Elektrickou spojku organizoval Radek Červený a to skvěle! Je vidět, že má smysl pro řízení a proto je také úspěšný i ve svém byznyse.

[video]/video/2017/img_1040.mp4/[/video]

Radku  (jednicka)
.

....

Lukáš Rotrekl

Quote from: Miroslav Minařík on 07.05.2017, 13:05
Super!
Sparťanské ubytování vadilo pouze paní horácové, ale myslím, že si Květuš zvykne :-)

No kdybys věděl, co jsem si k tomu vyslechl ....